|
|
| | Ko se kako javlja na telefon | |
| |
| Author | Message |
|---|
Aurora Admin

Broj poruka: 15306 Godina: 17 Location: Tamo-'vamo Datum upisa: 2008-09-07
 | Subject: Ko se kako javlja na telefon Tue Apr 14, 2009 2:48 am | |
| *Ovan - Ako se uopće javi na telefon, bace se na slušalicu i odlučno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo riječi - samo one bitne.
*Bik - "Halo?" s profinjenim toom, a zatim sluša sa strpljenjem umjesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije. Njegovi pozivi usmjereni su prije svega obitelji, bračnom drugu, djeci... a sve ih je opremio s mobitelom, kako bi uvijek znao gdje se nalaze, što je zapravo instinktivna, pomalo smiješna karakteristika Bika.
*Blizanci -Kaže "halo?" s veseljem. Nakon toga je spreman slušati i brbljati, zadovoljan riječima koje čuje. Ako on zove, ponekad mu je zadovoljstvo ne predsaviti se, tako da osoba s druge strane žice mora pogađati.
*Rak - Koji broj telefona Rak najčešće koristi? Majčin, posebno ako živi daleko od nje, te broj voljene osobe ako živi daleko od Raka. Razgovor s Rakom bit će najduži. Vi ste ti koji njega zovete? Uvijek je spreman razgovarati, osim u trenutku emotivne krize kada vas i ne sluša.
*Lav -Lijep, hladan "halo" odzvanja telefonom, nakon čega vam se čini da vas sluša. To možda i nije istina jer, iznad svega, on sluša sebe. Također je i veliki glumlac: budući da ga ne vidite dok razgovarate, vjerujete da vas sluša ali on se gleda u ogledalu, sprema, organizira dan... itd.
*Djevica - Vezana je uz posao, a kada koristi telefon, to je prvenstveno zbog profesionalnih razloga, ili zbog nečeg korisnog npr. da podsjeti muža da plati račune, prijateljima prenese raspored kino predstava i sl.
*Vaga - Javlja se s uljudnim i kulturnim "halo" s malo zadrške, koja znači da je Vaga raspoložena za slušanje i spremna posvetiti svoje vrijeme onome tko zove. Vaga zove ne samo da čuje već iz društvenih pobuda ili ljubavi.
*Škorpion - U sebi ima nešto privlačno, tako da njegov "halo" vibrira u žici. Ako osjeti da gubi vrijeme može se jako uzrujati, posebno ako su to trenuci lošeg raspoloženja. Ako je dobre volje telefonira svima, ali u lošoj fazi uopće ne obraća pažnju na telefon.
*Strijelac -S telefonom ga, kao i s cijelim svijetom, veže pravo prijateljstvo. Raspoložit će vas i uljepšati vam dan njegov veseli "halo". Budući da Strijelac voli društvo, u razgovoru može sudjelovati više od dvoje.
*Jarac -Njegov moto je: čini samo jednu stvar odjednom, ali ju zato napravi kako treba. Ako razgovara s vama, budite sigurni da vas sluša s potpunom pažnjom. Također, kada on zove, od osobe s druge strane žice zahtjeva pažnju, budući da zove zbog iznimno važne stvari.
*Vodenjak - Vodenjak Veseo i moderan čovjek, istodobno razgovara na tri telefona i mobitelom, te šalje faks. Štoviše, da bi uštedio vrijeme, dok jednu poruku šalje faksom, drugu šalje e-mailom.
*Ribe - Osjećate se kao da ste na dnu mora, zato što se njihov ton, glas i uvjeti u kojima telefonira doimaju kao morski val. |
|  | | Aurora Admin

| Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Tue Apr 14, 2009 7:15 am | |
| *Vodenjak - Vodenjak Veseo i moderan čovjek, istodobno razgovara na tri telefona i mobitelom, te šalje faks. Štoviše, da bi uštedio vrijeme, dok jednu poruku šalje faksom, drugu šalje e-mailom.
Kako sam vredna xD |
|  | | Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Tue Apr 14, 2009 7:26 am | |
| *Ribe - Osjećate se kao da ste na dnu mora, zato što se njihov ton, glas i uvjeti u kojima telefonira doimaju kao morski val
nije tacno _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|  | | Aurora Admin

| Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Tue Apr 14, 2009 7:28 am | |
| Otkud znas, mozda tako delujes na ljude xD ... Mozda imaju osecaj kao da su na moru :lol: |
|  | | Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Tue Apr 14, 2009 7:31 am | |
| ma znam jer sam ja bucna nisam nikad tiha, morski val ahahahah _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|  | | Aneta Netty Cherry Babe

Broj poruka: 2433 Godina: 16 Location: u svetu ljubavi i mashte Datum upisa: 2008-11-21
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Tue Apr 14, 2009 7:44 am | |
| Ribe - Osjećate se kao da ste na dnu mora, zato što se njihov ton, glas i uvjeti u kojima telefonira doimaju kao morski val.
pa ne znam da li je ovo bas tacno |
|  | | dora_95 Powerful Girl

Broj poruka: 3367 Godina: 17 Datum upisa: 2008-06-17
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Sat Apr 18, 2009 2:04 am | |
| *Bik - "Halo?" s profinjenim toom, a zatim sluša sa strpljenjem umjesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije. Njegovi pozivi usmjereni su prije svega obitelji, bračnom drugu, djeci... a sve ih je opremio s mobitelom, kako bi uvijek znao gdje se nalaze, što je zapravo instinktivna, pomalo smiješna karakteristika Bika.
ja da odmah prelazim na ono najhitnije...nema sanse :P |
|  | | *BoOoPy*Bet* Boom Baby

Broj poruka: 1646 Godina: 19 Location: U Sweetlandu Datum upisa: 2008-06-08
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Sat May 09, 2009 4:52 am | |
| *Jarac -Njegov moto je: čini samo jednu stvar odjednom, ali ju zato napravi kako treba. Ako razgovara s vama, budite sigurni da vas sluša s potpunom pažnjom. Također, kada on zove, od osobe s druge strane žice zahtjeva pažnju, budući da zove zbog iznimno važne stvari.
Pih, kad me neko smara i te kako ne slušam sa pažnjom, već samo aham, da, da, a gledam u komp ili tv i ništa ne čujem :P |
|  | | Fallen Like The Sky. Designer

Broj poruka: 4943 Godina: 20 Location: Home... but home is nowhere. Datum upisa: 2009-03-28
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Fri May 22, 2009 11:45 pm | |
| Ribe - Osjećate se kao da ste na dnu mora, zato što se njihov ton, glas i uvjeti u kojima telefonira doimaju kao morski val. Ne znam... Pitaj one koji pricaju sa mnom... Mada su retki jer vise saljem poruke, nego da nekog zovem... |
|  | | *AnGeL* Cool Girl

Broj poruka: 634 Godina: 18 Location: Iza zute zgrade, pa levo xD Datum upisa: 2008-07-08
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Mon Jul 13, 2009 11:55 am | |
| *Vaga - Javlja se s uljudnim i kulturnim "halo" s malo zadrške, koja znači da je Vaga raspoložena za slušanje i spremna posvetiti svoje vrijeme onome tko zove. Vaga zove ne samo da čuje već iz društvenih pobuda ili ljubavi.
haha...tacno :D |
|  | | Bloody.Mary Gl. Moderator

Broj poruka: 9878 Godina: 19 Location: tamo gde se volimo Datum upisa: 2009-09-20
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Mon Dec 07, 2009 4:19 am | |
| *Djevica - Vezana je uz posao, a kada koristi telefon, to je prvenstveno zbog profesionalnih razloga, ili zbog nečeg korisnog npr. da podsjeti muža da plati račune, prijateljima prenese raspored kino predstava i sl. bas nije. ja se ne skidam sa telefona, i samo tako bzvz pricam.  _________________ You're faking a smile with the coffee to go You tell me your life's been way off line You're falling to pieces everytime. |
|  | | Sookie Moderator

If you love me why am I dying? Broj poruka: 4689 Godina: 17 Location: McLaren's Datum upisa: 2008-06-02
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Mon Dec 07, 2009 5:51 am | |
| *Vodenjak - Vodenjak Veseo i moderan čovjek, istodobno razgovara na tri telefona i mobitelom, te šalje faks. Štoviše, da bi uštedio vrijeme, dok jednu poruku šalje faksom, drugu šalje e-mailom.
tacno... _________________  |
|  | | .Elen4iii^^. Candy Girl

Broj poruka: 298 Datum upisa: 2009-12-07
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Tue Dec 08, 2009 7:00 am | |
| *Jarac -Njegov moto je: čini samo jednu stvar odjednom, ali ju zato napravi kako treba. Ako razgovara s vama, budite sigurni da vas sluša s potpunom pažnjom. Također, kada on zove, od osobe s druge strane žice zahtjeva pažnju, budući da zove zbog iznimno važne stvari.
bas i nije tacno :p |
|  | | Dia.♥ Chocolate Babe

Broj poruka: 5173 Godina: 16 Datum upisa: 2009-05-31
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Sat Jan 09, 2010 3:27 am | |
| | dora_95 wrote: | *Bik - "Halo?" s profinjenim toom, a zatim sluša sa strpljenjem umjesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije. Njegovi pozivi usmjereni su prije svega obitelji, bračnom drugu, djeci... a sve ih je opremio s mobitelom, kako bi uvijek znao gdje se nalaze, što je zapravo instinktivna, pomalo smiješna karakteristika Bika.
ja da odmah prelazim na ono najhitnije...nema sanse :P |
tacno ;] |
|  | | Tarja Boom Baby

Broj poruka: 1656 Godina: 15 Datum upisa: 2009-09-06
 | Subject: Re: Ko se kako javlja na telefon Sat Jan 09, 2010 9:33 pm | |
| *Rak - Koji broj telefona Rak najčešće koristi? Majčin, posebno ako živi daleko od nje, te broj voljene osobe ako živi daleko od Raka. Razgovor s Rakom bit će najduži. Vi ste ti koji njega zovete? Uvijek je spreman razgovarati, osim u trenutku emotivne krize kada vas i ne sluša.
hahaha glupost, ja rijetkost kad telefoniram, a mamu ne sjecam kad sam zadnji put nazvala, a voljene osobe nemam :P xD |
|  | | | | Ko se kako javlja na telefon | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|