| | Zaboravili ste sifru, nick... | |
|
|
| Author | Message |
|---|
Aurora Admin

Broj poruka: 15306 Godina: 17 Location: Tamo-'vamo Datum upisa: 2008-09-07
 | Subject: Zaboravili ste sifru, nick... Wed Apr 15, 2009 2:27 am | |
| Napisite ovde vasu e-mail adresu ili nick i mi cemo vam napisati koji vam je nick i admin ce vam PROMENITI sifru i napisace OVDE... pa cete vi posle promeniti (: ... |
|
 | |
CloudsIn Guest

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sat Dec 26, 2009 11:41 pm | |
| Zaboravila sam svoj broj telefona. |
|
 | |
Aurora Admin

Broj poruka: 15306 Godina: 17 Location: Tamo-'vamo Datum upisa: 2008-09-07
 | Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sun Dec 27, 2009 1:19 am | |
| |
|
 | |
Lady Bro Guest

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Fri Feb 19, 2010 6:04 am | |
| ja sam zaboravila ii nick ii sifru :P E-mail mi je Berinaimersa@hotmail.com xD |
|
 | |
Lady Brooke :* Candy Girl

Broj poruka: 159 Godina: 18 Location: Somwhere,over the rainbow. Datum upisa: 2008-07-29
 | Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Fri Feb 19, 2010 6:26 am | |
| |
|
 | |
BlacK An Guest

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sat Apr 03, 2010 5:03 am | |
| The BlacK AngeL je nick...:S A nmg da udjeeemmmmm :( |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sat Apr 03, 2010 5:08 am | |
| jel si šifru zaboravila da ti promjenim? _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
Andjeoo Guest

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sat Apr 03, 2010 11:05 pm | |
| |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sun Apr 04, 2010 2:05 am | |
| nova šifra ti je razlog _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
Mala_Pla Guest

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Mon Apr 05, 2010 4:26 am | |
| zaboravila sam i nick i sifru... dajana94@tippnet.rs |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Mon Apr 05, 2010 6:24 am | |
| nick: dajana94 šifra: greska _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
Emilie F Guest

| Subject: moze mala pomoc Sun Apr 18, 2010 7:32 am | |
| malo pre sam se regovala... pa posto ne znam pass na mailu molim vas da mi aktivirate nalog... unapred hvala
nick mi je Emilie Freak =] |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sun Apr 18, 2010 12:23 pm | |
| nmg da te nadjem... mislim nema te... _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
Andjelaa Guest

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sat Apr 24, 2010 8:43 pm | |
| ja sam zaboravila sifru ... :P Mislim da mi je nick bio Andjela'95,mail mi je andjela.vil@hotmail.com |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

| Subject: Re: Zaboravili ste sifru, nick... Sat Apr 24, 2010 11:06 pm | |
| promjenila sam ti u 1234567, pa ti promjeni... :D _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
| | Zaboravili ste sifru, nick... | |
|