|
|
| Author | Message |
|---|
Bloom Dreamy Girl

Broj poruka: 1405 Godina: 17 Location: ...under the shower... (: Datum upisa: 2007-11-11
 | Subject: Prijateljstvo Fri Nov 30, 2007 12:08 pm | |
| Dobro,nisam znala gde ovo da svrstam pa sam odluchila da otvorim temu na ljubav pod4um... Shta je po vama prijateljstvo? Da li je bitan pol,godine,rasa...?
Ja sam do pre godinu dana imala samo najdrugarice...momci me i nisu mnogo interesovali...ali sada imam najbolje drugove...i drugarice...obozavam ih sve...za njih bih ruku u vatru stavila i mnooogooo mi znache...
Npr. danas nam je Marinche slavila rodjendan...i bilo je sooper (osim shto smo razbili prozor ali nema veze)...2 sata smo pevali...igrali...sedeli jedni na drugima...ja sam lezala Jovanu,Marini i Bobi na nogamadok su oni sedeli...bili smo skroz opushteni...uzivali...smejali se...ali iskerno... Posle smo prichali shta ko o kome misli...shta su nam problemi...u shkoli,porodici,sa nastavnicima...kako da ih reshimo... A da,neki su se napili...rasplakali...otvorili smo sve karte...bio je divno...i drago mi je shto pripadam jednom takvom razredu...8)
Ljudi obozavam vas!!!!! |
|
 | |
*Nina* Dreamy Girl

Broj poruka: 1100 Godina: 21 Location: Somewhere I Belong... Datum upisa: 2007-10-17
 | Subject: Re: Prijateljstvo Fri Nov 30, 2007 10:16 pm | |
| Imam dosta drugarica ali mislim da je bolje imati manji broj prawih prijatelja...Imam 3 najbolje drugarice sa kojima idem u razred...Jednu od njih znam od 3. razreda osnowne i ziwimo blizu(deli nas 5 kuca) a druge dwe sam upoznala u srednjoj...Sooper smo frendice i jako ih wolim! Ni ja se pre nisam bash druzila sa momcima ali sada.... :D Imam 3 druga iz razreda koji su mi extra... Bash neshto razmishljam i pitam se kad se zawrshi srednja shkola ko ce se sa kim druziti,ko ce ostati u dobrim odnosima... :| Mozda sa nekim budem ishla na fax :D :D |
|
 | |
Vanessa Cool Girl

Broj poruka: 847 Godina: 18 Location: ~*~*Some Where Over The Rainbow~*~ Datum upisa: 2007-11-14
 | Subject: Re: Prijateljstvo Sat Dec 01, 2007 9:57 pm | |
| owako... ja sam se toliko puta razocarala u drugarice, da to treba da udje u ginisowu knjigu rekorda.... ali sad imam najdrugarice njih 3, a jedna je pirjavljena kao serenity.... imam i najdrugowe i oni su mi extra... dargo mi je shto su me swi tako brzo prihawatili, jer sam nowa... bash mi je drago da sam u takwom drushtwu... |
|
 | |
m@j@ RBD Candy Girl

Broj poruka: 71 Datum upisa: 2007-11-07
 | Subject: Re: Prijateljstvo Mon Dec 03, 2007 4:16 am | |
| ja imam naaaaaaaajbolju drugaricu vec 4 godine....imam stvarno puno drugarica...ustvari nasa ekipa se exta slaze!!!!mada imam i ''drugarice'' sa kojima s onako slazem,npr. Jelena mene i Ninu[moju naj drugaricu]ne ispusta iz usta tj.ogovara nas 100 na sat.a van skole imam takodje naj drugarice sa kojima se druzim cini mi se prvog dana zivota....a sto se tice drugova do skoro sam imala jednog naboljeg ali me je uzasno razocarao...imam bas dosta drugova ali nemam bas isti odnos kao sto sam imala sa njim!!! |
|
 | |
Candy Admin

Broj poruka: 1457 Godina: 19 Datum upisa: 2007-10-08
 | Subject: Re: Prijateljstvo Mon Dec 03, 2007 6:44 am | |
| Imam naj-drugaricu od 2. razreda,nekada se malo poswadjamo,ali nista ozbiljno......Inace imam puuuno drugarica,wolim da se druzim,ali ako saznam da me neka ogowara iza ledja,nikako.. |
|
 | |
Vanessa Cool Girl

Broj poruka: 847 Godina: 18 Location: ~*~*Some Where Over The Rainbow~*~ Datum upisa: 2007-11-14
 | Subject: Re: Prijateljstvo Mon Dec 03, 2007 8:07 am | |
| | **~Mirjana~**ADMIN wrote: | | Imam naj-drugaricu od 2. razreda,nekada se malo poswadjamo,ali nista ozbiljno......Inace imam puuuno drugarica,wolim da se druzim,ali ako saznam da me neka ogowara iza ledja,nikako.. |
ja imam jednu drugaricu koja otkad sam doshla u nowu shkolu, prwo mi se uliziwala a onda me pochela da me ogowara i pokushala da me samotira, jer ne moze podnijeti konkurenciju iako sam ja mnogo vishe od nje... nikad ne xwalim sebe ali mogu sa uwerenjem da kazem da sam bolja od nje... jer je ona jedna od onih osoba koja uspewa da me izbaci iz takta... ne znam ni sama kako... :placko: |
|
 | |
Cute_Girl Candy Girl

Broj poruka: 66 Godina: 17 Location: Heaven =)))) Datum upisa: 2007-12-08
 | Subject: Re: Prijateljstvo Sun Dec 09, 2007 7:17 am | |
| Ja sam se milion puta razocarala u drugarice a sada nemam najbolju.Sa svima se se druzim podjednako.I mislim da mi je to najpametnije. A imam jednoga najboljeg druga. |
|
 | |
Nadalija:):):) Candy Girl

Broj poruka: 56 Godina: 19 Location: Majorca,with Rafa... Datum upisa: 2007-11-28
 | Subject: Re: Prijateljstvo Fri Dec 28, 2007 12:45 am | |
| Ja imam jednu najjjjj drugaricu koju znam.....od vrtica!!!Imam 3 najjjj druga!A imam i ok frendice iz razreda sa kojima sam cool... :beti: |
|
 | |
*Aysha* Cool Girl

Broj poruka: 876 Godina: 18 Location: In mu own world:* Datum upisa: 2007-10-12
 | Subject: Re: Prijateljstvo Sun Dec 30, 2007 3:54 am | |
| Imam 4 cool drugarice,ali sa svim devojkama iz razreda sam Ok dok me ''ne uzmu u usta'' :) A imam 2 sooper druga kojima bi neke stvari rekla pre nego nekoj drugarici...A ranije sam imala dobrog druga,stalno smo isli zajedno kuci,pricali,ogovarali neke budale iz odeljenja a onda je on odjednom poceo da se druzi sa tim boodalama! :shock: Kreten?!? |
|
 | |
Vanessa Cool Girl

| Subject: Re: Prijateljstvo Mon Jan 14, 2008 4:29 am | |
| pa ja imam dosta dobrih drugowa... to su mi i dokazali kad su onako odbacili dushana (koji me je istukao)... znam da njih mogu nazwati u pola noci i oni ce me saslushati, jer su stwarno prawi drugowi... :P :P :P |
|
 | |
Nadalija:):):) Candy Girl

Broj poruka: 56 Godina: 19 Location: Majorca,with Rafa... Datum upisa: 2007-11-28
 | Subject: Re: Prijateljstvo Mon Jan 14, 2008 5:15 am | |
| | Vanessa wrote: | | pa ja imam dosta dobrih drugowa... to su mi i dokazali kad su onako odbacili dushana (koji me je istukao)... znam da njih mogu nazwati u pola noci i oni ce me saslushati, jer su stwarno prawi drugowi... :P :P :P |
Me 2!A to su mi i drugovi koje prosto ne zamisljam kao nesto vise!Bolje extra drug,neko decko s kojim cu biti 3 nedelje! |
|
 | |
*Aysha* Cool Girl

Broj poruka: 876 Godina: 18 Location: In mu own world:* Datum upisa: 2007-10-12
 | Subject: Re: Prijateljstvo Tue Jan 29, 2008 7:44 am | |
| Nekako sam se ranije druzila iskljucivo sa onima iz odeljenja,ali sto sam starija,to mi je sve nebitnije! Npr.Maja i Sladja su mi drugarice iz razreda sa kojima sam se stalno druzila,ali od 4,5 razreda daleko vise,u 5.razredu je dosla Marina,i ona mi je b.f. i sve 4 smo sooper!A sa Ljubicom se druzim od.......2.osnovne,ona zivi pored mene ali ide u drugu smenu,...njena b.f. iz odeljenja je Jelena koja mi je takodje sooper drugarica.Prosle godine na exkurziji u sobi smo bile ja,Maja,Sladja,Kaca i Andrijana iz drugog odeljenja.Ona mi je isto sooper! Cesto smo u skoli zajedno ja,Maja,Sladja,Marina i Andrijana.Ja i Andrijana kad smo zajedno,neprestano prichamo o Novaku Djokovicu,a ona i Marina zive blizu,pa idu zajedno kuci.......i tako.....!!! |
|
 | |
*~Veronica Sanches~* Candy Girl

Broj poruka: 87 Godina: 18 Location: La Paris Datum upisa: 2008-02-18
 | Subject: Re: Prijateljstvo Sun Feb 24, 2008 6:39 am | |
| Ma nema veze to sa polovima...ja imam tri naj drugarice: Anu & Micku ste vec upoznale, i Jecka...a od drugova Dzoni,Gaga i Cvija... Sa Mickom poshto je doshla u 5 se nisam bash od pochetka druzila...stalno smo se svadjale...a sada smo extra drugarice,tako je isto sa Jecom!!! a sa Anom se druzim od 1razreda...ali ne kao sada...nas tri smo nerazdvojne...a da,Ana & Dzoni treba da se smuvaju...nije li to lepo....mada se muvaju vec godinu dana i mislim da je bilo krajnje vreme... :prst: |
|
 | |
rebel Candy Girl

Broj poruka: 285 Godina: 18 Datum upisa: 2008-04-12
 | Subject: Re: Prijateljstvo Tue Apr 15, 2008 1:10 am | |
| imam 2 najbolje drugarice i samo jednog naj druga.njih 3 najvise volim ali se druzim sa skoro svima.desi se da se posvadjamo ali nista strasno.dosadimo jedna drugoj i posle 2-3 dana se pomirimo.naj 3 smo nerazdvojne i svi nas zovu cuveni trio.heh |
|
 | |
laura Candy Girl

Broj poruka: 146 Godina: 18 Location: U kuci Novaka Djokovica Datum upisa: 2008-03-30
 | Subject: Re: Prijateljstvo Fri Apr 18, 2008 7:33 am | |
| Pa ovako... ja imama najbolju drugaricu jos od kada smo imale 3 godine.... Nerazdvojne smo.... iz razreda se sa svima druzim i svi su mi extra, a to sam skontala tek u 8. razredu, sto mi je jako zao....... Sada kad krenem u srednju nem pojma kako cu se snaci, posto jako malo njih iz moje skole hoce u ovu gimnaziju u koju ja hocu....... Nadam se da cu sa vecinom njih ostati u kontaktu.... |
|
 | |
|