|
|
| Author | Message |
|---|
.Elen4iii^^. Candy Girl

Broj poruka: 298 Datum upisa: 2009-12-07
 | Subject: Kako je nastao čovek? Wed Dec 16, 2009 12:43 am | |
| U šta vi verujete? U to da je čoveka stvorio Bog ili u to da je čovek nastao od majmuna? |
|
 | |
Carrie <3 Glamour Girl

Broj poruka: 2849 Godina: 16 Location: tamo gde su jutra snena i nebo kao svila <3 Datum upisa: 2009-05-28
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Wed Dec 16, 2009 12:56 am | |
| pa,msm da ni sama ne znam sta da verujem.....bas i ne verujem u tu teoriju o majmunima jer mozda glupo zvuci,ali ako su pre nekoliko miliona godina od majmuna nastajali ljudi,zasto i danas ne nastaju,nego su iz generacije u generacij to sto jesu -majmuni......ja verujem u Boga..... |
|
 | |
Sookie Moderator

If you love me why am I dying? Broj poruka: 4689 Godina: 17 Location: McLaren's Datum upisa: 2008-06-02
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Wed Dec 16, 2009 1:44 am | |
| verujem u Boga,ali ipak mislim da je covek nastao od majmuna...pa ne pricaju ti neki naucnici bzvz o evoluciji,a i zasto bi covekoliki majmuni bili toliko slicni coveku.... _________________  |
|
 | |
Carrie <3 Glamour Girl

Broj poruka: 2849 Godina: 16 Location: tamo gde su jutra snena i nebo kao svila <3 Datum upisa: 2009-05-28
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Wed Dec 16, 2009 1:47 am | |
| sve je moguce.....nzm..... |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Wed Dec 16, 2009 3:36 am | |
| ovo je pitanje tipa onog Šta je prvo nastalo kokoška ili jaje? Totalno filozofsko pitanje na koje nema odogovora i svakom rečenicom dobijamo novo podpitanje...I koliko god raspravljali do odgovora nećemo doći... Ko vjeruje u Boga naravno da će braniti taj stav, i obrnuto :) _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
Dvojki.<3 Admin

Love is a pain, and we'll do it again. Broj poruka: 14872 Godina: 16 Location: Bright side of life. Datum upisa: 2009-03-17
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Wed Dec 16, 2009 9:58 am | |
| slazem se sa Anom^^ npr. meni je prica da je Bog stvorio coveka,totalno ne logicna. ja u to ne verujem. msm verujem ja u Boga,al' ne u ovo Adam i Eva onda da smo nastali od majmuna ^^ nema sanse :P ako je to tacno,onda bi i danasnji majmuni evolurali u coveka,il' na svatu ne bi bilo ni jednog majmuna. a nedavno sam citala nesto o Gigantima. Titanima. i mislim da smo nastali od njih. nekako mi to najlogicnije ^^ Mada nznm. . _________________ You've got one more chance to do it wright! |
|
 | |
Aurora Admin

Broj poruka: 15306 Godina: 17 Location: Tamo-'vamo Datum upisa: 2008-09-07
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Fri Dec 18, 2009 8:31 am | |
| moja teorija: bog je "stvorio" neko cudo koje je evoluiralo u coveka xD
kratko i jasno :lol:
nije bas to moglo "tek tako" |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Fri Dec 18, 2009 8:36 am | |
| hmm ko da je i važno, bitno je da postojimo, e sad kako i od čega je manje bitno.... _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
Aurora Admin

| Subject: Re: Kako je nastao čovek? Fri Dec 18, 2009 8:46 am | |
| |
|
 | |
Tarja Boom Baby

Broj poruka: 1656 Godina: 15 Datum upisa: 2009-09-06
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Fri Dec 18, 2009 9:13 pm | |
| Ja msm ovako: da je Bog sve stvorio i onda je sve to islo bioloskim putem kako se danas prica......
A za ono zasto danas od majmuna ne nastaju ljudi, mislim da nam je to nastavnica geografije jednom rekla da sada ne postoje takvi uslovi na Zemlji da bi mogli evoluirati.. |
|
 | |
Dvojki.<3 Admin

Love is a pain, and we'll do it again. Broj poruka: 14872 Godina: 16 Location: Bright side of life. Datum upisa: 2009-03-17
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Sat Dec 19, 2009 1:48 am | |
| ja u to ne verujem. .mada dobro svako ima prava na svoje misljenje :P doro. uzmimo da nema uslova. . kako onda ima majmuna? posto ako smo mi vec nastali od njih,kako to da oni jos postoje? logicno bi bilo da njih nema vise. .da su izumrli . .davno ^^ _________________ You've got one more chance to do it wright! |
|
 | |
looojka^^ Sweet Girl

Broj poruka: 334 Godina: 16 Location: looodiland 3=D Datum upisa: 2009-08-22
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Sat Dec 19, 2009 2:34 am | |
| | ღ Little princess wrote: | | hmm ko da je i važno, bitno je da postojimo, e sad kako i od čega je manje bitno.... |
Slazhem se :) |
|
 | |
Aurora Admin

| Subject: Re: Kako je nastao čovek? Sat Dec 19, 2009 7:06 am | |
| | dwojki wrote: | logicno bi bilo da njih nema vise. .da su izumrli . .davno ^^ |
nije tako, jer mi nismo nastali od sadasnjih majmuna... mi imamo istog-slicnog dalekog pretka ali svako je evoluirao na svoj nacin...
da tako razmisljas mnogih vrsta na planeti ne bi bilo... a i zivotinje koje su nastale od dinosaurusa - nisu dinos. nestali zbog toga vec zbog meteora-erupcije ili cega vec... |
|
 | |
.Elen4iii^^. Candy Girl

Broj poruka: 298 Datum upisa: 2009-12-07
 | Subject: Re: Kako je nastao čovek? Sat Dec 19, 2009 11:17 am | |
| evo jos jednomg zanimljivog pitanja na tu temu ako vi sad verujete da je covek nastao od majmuna, ko je onda stvorio majmuna? |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

| Subject: Re: Kako je nastao čovek? Sat Dec 19, 2009 12:15 pm | |
| e da zato je ovo pitanje filozofsko...nešto je moralo nastati od nečega, a od čega to niko ne zna... meni je lakše da vjerujem da je Bog sve stvorio(iako Bože me oprosti jeste malo nelogično) da se ne zamaram time... _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
|