|
|
| Author | Message |
|---|
.Raindrop. Sweet Girl

Broj poruka: 518 Godina: 17 Location: In yah bed biach. Datum upisa: 2010-06-03
 | Subject: Bacanje čini =) Thu Jul 22, 2010 4:44 am | |
| Jel verujete u to da ce cini delovati?Jeste li ikada bacili cini? Ja sam cak i trazila na internetu,ali nisam nasla nista bas bas dobro.
Moze neka od vas da mi preporuci,knjigu sajt bilo sta? Zelim malo da pokusam da se bavim time =) |
|
 | |
Aurora Admin

Broj poruka: 15306 Godina: 17 Location: Tamo-'vamo Datum upisa: 2008-09-07
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Thu Jul 22, 2010 4:59 am | |
| Ne verujem u to :D
Nekako mi je nerealno, ali otkud znas :p |
|
 | |
.Raindrop. Sweet Girl

| Subject: Re: Bacanje čini =) Thu Jul 22, 2010 5:09 am | |
| I meni je dosta nerealno ali jbg vredi probati =D toliko toga cudnog mi se desavalo da me ne bi cudilo XD |
|
 | |
Sookie Moderator

If you love me why am I dying? Broj poruka: 4689 Godina: 17 Location: McLaren's Datum upisa: 2008-06-02
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Thu Jul 22, 2010 7:02 am | |
| Posle serije ,,Charmed" ja verujem u sve xDD Salim se..Te cini mi deluju nerealno. _________________  |
|
 | |
*Wild Child* :] Cool Girl

Broj poruka: 755 Godina: 14 Location: Novi Sad Datum upisa: 2010-07-05
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Fri Jul 23, 2010 5:56 am | |
| | Aurora wrote: | Ne verujem u to :D
|
|
 | |
Open.Up.Your.Eyes. Candy Girl

Broj poruka: 58 Godina: 16 Datum upisa: 2010-06-13
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Fri Jul 23, 2010 9:18 am | |
| Cak i da jeste stvarno, msm da nikad ne bih pokusala tako nesto. Msm, da li biste zaista zeleli da nekog terate da bude s vama, da nema svoju volju, i da osnova vase veze ne bude ljubav?
Nzm jel neko gledao film When in Rome, ali od tako necega otprilike treba bezati. |
|
 | |
Carrie <3 Glamour Girl

Broj poruka: 2849 Godina: 16 Location: tamo gde su jutra snena i nebo kao svila <3 Datum upisa: 2009-05-28
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Sun Jul 25, 2010 7:58 am | |
| slazem se sa tobom...mada i ne verujem nesto u to... |
|
 | |
Tarja Boom Baby

Broj poruka: 1656 Godina: 15 Datum upisa: 2009-09-06
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Sun Jul 25, 2010 7:50 pm | |
| | Aurora wrote: | Ne verujem u to :D
|
|
 | |
Bloody.Mary Gl. Moderator

Broj poruka: 9878 Godina: 19 Location: tamo gde se volimo Datum upisa: 2009-09-20
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Sat Jul 31, 2010 2:04 am | |
| ja verujem u to, ali uvek mi treba vlas kose ili tako neshto i onda nishta od bacanja chini :S _________________ You're faking a smile with the coffee to go You tell me your life's been way off line You're falling to pieces everytime. |
|
 | |
Wendy Dete Smeha :D

Everything you are running away from is in your head. Broj poruka: 7565 Godina: 17 Location: Wien. :D Datum upisa: 2008-09-27
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Mon Aug 02, 2010 6:16 am | |
| Ja verujem u to... Jednom sam bacala cini na nekog tipa (uzela sam mu pramen kose i par kapi krvi,ne pitajte kako) onako iz zezanja,i kasnije se on stvarno zainteresovao za mene... Ne znam da li je to cista slucajnost,al je ispalo sooper... A i pred svaki kontrolni malo bajam i to mi ispadne dobro,posto sam 5,00... Xaxaxa... |
|
 | |
.Raindrop. Sweet Girl

| Subject: Re: Bacanje čini =) Mon Aug 02, 2010 11:22 pm | |
| | Wendy wrote: | | Ja verujem u to... Jednom sam bacala cini na nekog tipa (uzela sam mu pramen kose i par kapi krvi,ne pitajte kako) onako iz zezanja,i kasnije se on stvarno zainteresovao za mene... Ne znam da li je to cista slucajnost,al je ispalo sooper... A i pred svaki kontrolni malo bajam i to mi ispadne dobro,posto sam 5,00... Xaxaxa... |
jel bi mogla da mi das neki savet?=/ |
|
 | |

Everything you are running away from is in your head. Broj poruka: 7565 Godina: 17 Location: Wien. :D Datum upisa: 2008-09-27
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Fri Aug 06, 2010 12:31 am | |
| Pa mogu da ti kazem sta ja radim,al ja to iz zezanja,nzm sto mi uspeva...
Evo za tipa... Ubacila u ciniju njegovu kosu i kap krvi xDD i stavila papir na kome je pisalo da ocu da se smuvamo i spalila... Kao u carima... xDD
A za skolu sam smislila kao neku pesmicu koju ponovim pred svaki kontrolni i dobro ispadne... Ti smisli svoju pesmicu pa probaj...
Ja i dalje mislim da je to slucajost,ali nema veze... xDD
A ako ne uspe,ne krivi me... |
|
 | |
Euphoria Sweet Girl

Broj poruka: 535 Godina: 16 Location: The Burrow Datum upisa: 2009-11-25
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Sun Aug 08, 2010 9:39 am | |
| Nemam komentara za te cini [ pogotovo to sa krvlju itd...] ali sto se ucenja tice , wendy ,sreco , prihvati se knjige , nikakve cini tu ne pomazu :] |
|
 | |
Djidji Candy Girl

Broj poruka: 121 Godina: 15 Location: nis Datum upisa: 2010-07-21
 | Subject: Re: Bacanje čini =) Mon Aug 09, 2010 3:57 am | |
| Iskreno werujem da neka bab wracara moze da baci cini itd... posto su ljudi oko mene imali iskustwa sa takwim osobama.. werujem da neko moze da ti kaze sta ce da ti se desi jer je jedna baba mojoj mami swe pogodila srela je na ulici mojaj mam je htela da joj pomogne posto je nosila mnogo teske cegere ii ona joj je rekla sta ce da oj se desi to je bilo jos kad je moja mam bila mlada ii stw swe se desilo... ja nikada ne bih isla tako kod tih zena ii nikada ne bih bacila nikakwe cini ! |
|
 | |

| |
 | |
|