| | Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? | |
|
|
| Author | Message |
|---|
Tarja Boom Baby

Broj poruka: 1656 Godina: 15 Datum upisa: 2009-09-06
 | Subject: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Sat Jul 31, 2010 6:45 pm | |
| Pa s kim? Jel imate vise starijeg ili mladjeg drustva (od sebe)?
Obrazlozite u postu xD |
|
 | |
Bloody.Mary Gl. Moderator

Broj poruka: 9878 Godina: 19 Location: tamo gde se volimo Datum upisa: 2009-09-20
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Sun Aug 01, 2010 12:18 am | |
| uglavnom moje godishte i stariji, do 88-89 imam 3 drugarice koje su godinu dana mladje
i nije sad da se ne druzim sa mladjima zato shto necu, nego nekako ne izlazimo na ista mesta pretpostavljam...
_________________ You're faking a smile with the coffee to go You tell me your life's been way off line You're falling to pieces everytime.
Last edited by Bloody.Mary on Thu Sep 09, 2010 7:18 am; edited 1 time in total |
|
 | |
Euphoria Sweet Girl

Broj poruka: 535 Godina: 16 Location: The Burrow Datum upisa: 2009-11-25
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Sun Aug 01, 2010 3:47 am | |
| |
|
 | |
Sookie Moderator

If you love me why am I dying? Broj poruka: 4689 Godina: 17 Location: McLaren's Datum upisa: 2008-06-02
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Sun Aug 01, 2010 5:00 am | |
| Ne volim sa mladjima da se druzim.Ne znam zasto jednostavno ne volim.. Najvise se druzim sa vrsnjacima,pa sa starijima... Ne mnogo starijima,uglavnom su od mene stariji 1,2 ili 3 godine... _________________  |
|
 | |
Iva Dreamy Girl

Broj poruka: 1347 Godina: 16 Location: San Diego-California Datum upisa: 2010-01-16
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Sun Aug 01, 2010 7:25 am | |
| a vise volim sa malo starijim od mene....a dao Bog imam ix na pretek :D |
|
 | |
White Lady. The Queen Of Chocolate

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway. Broj poruka: 9537 Godina: 16 Location: London.! 8) Datum upisa: 2010-04-30
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Mon Aug 02, 2010 10:21 am | |
| Više volim sa starijim no ipak mi je svejedno. Napr. imam najfrendicu koja je mlađa od mene 2 godine. Ali je super. Obožavam ju ^^ _________________ Pusta i lažna obećanja. I stari, dobro poznati pogled. Ista, potpuno ista, nestvarna priča. A proljeće je. I ptice konačno cvrkuću na granama pored prozora. Budućnost se ofarbala u primamljivu boju promjene. A ti isti. Proljeće je. Šta ti je? |
|
 | |
Djidji Candy Girl

Broj poruka: 121 Godina: 15 Location: nis Datum upisa: 2010-07-21
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Mon Aug 02, 2010 12:47 pm | |
| Sratije definitiwno.. ali to nije mnogo starije ... ono 1 ili 2 XD |
|
 | |
Aurora Admin

Broj poruka: 15306 Godina: 17 Location: Tamo-'vamo Datum upisa: 2008-09-07
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Wed Aug 04, 2010 1:01 am | |
| pa ja sam '95-o a idem u razred gde su svi '94-o tako da se druzim sa starijima =D u osnovnoj sam se nesto malo druzila sa mojim godistem, i vrlo manje sa mladjim kao npr neka sestra i to, one vole da povedu neki ozbiljan razgovor pa im je interesantno da pricaju sa mnom xD . Ali sam uvek bila spremna da zezam neko malo dete i to, mislim na '98, 99-o godiste i mladji i uvek sam im se javljala :D Ali uglavnom stariji i to ne mnogo jer oni u osnovnoj jednostavno nisu bili moj tip osobe (a ni ja njihov) a u srednjoj vec dosta vise, iako ih ne poznajem mnogo |
|
 | |
jowana93 Candy Girl

Broj poruka: 171 Godina: 18 Datum upisa: 2008-07-20
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Wed Aug 04, 2010 12:38 pm | |
| Pa uglawnom su moje godiste ali ima i starijih...mada ja sam najmladja ^^ |
|
 | |
You Know You Love Me Sweet Girl

Broj poruka: 520 Godina: 15 Location: Tamo negde... Datum upisa: 2010-07-31
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Sat Aug 07, 2010 9:14 am | |
| Ugalavnom se druzim sa svojim vrsnjacima....ako ne onda sa starijim(ro uglavnom bude mala razlika, 2-3 god.) |
|
 | |
Carrie <3 Glamour Girl

Broj poruka: 2849 Godina: 16 Location: tamo gde su jutra snena i nebo kao svila <3 Datum upisa: 2009-05-28
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Mon Aug 09, 2010 9:55 am | |
| pa uglavnom,sa mojim vrsnjacima,mada se dobro slazem i sa starijima...a sa mladjima se ne druzim,nzm zasto,jednostavno su mi nezreli :) ne mogu sa njma da pricam o istim stvarima kao sa mojim vrsnjacima... |
|
 | |
Wendy Dete Smeha :D

Everything you are running away from is in your head. Broj poruka: 7565 Godina: 17 Location: Wien. :D Datum upisa: 2008-09-27
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Mon Aug 09, 2010 11:20 pm | |
| Ja se druzim vise sa mladjima,i sa mojim vrsnjacima... Poznajem dosta starijih,ali sa njima pricam jedino kad naletim na njih slucajno negde... |
|
 | |
Dana. Candy Girl

Broj poruka: 43 Godina: 16 Datum upisa: 2010-08-10
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Tue Aug 10, 2010 1:58 am | |
| Auu,ja imam :jako: puno drustva. xDD Ugl.najbolja drugarica mi je moje godiste. Imam ih jako punoo. : ) Mi zivimo u selu.Tako da poznajem sve, druzim se sa svima. : ) Tako da ono... ^ ^ |
|
 | |
Fallen Like The Sky. Designer

Broj poruka: 4943 Godina: 20 Location: Home... but home is nowhere. Datum upisa: 2009-03-28
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Thu Sep 09, 2010 4:52 am | |
| ja vise volim sa mladjima a sto ne znam xD |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? Thu Sep 09, 2010 7:54 am | |
| sve moje drugarice su moje god ili god starije jer sam se ja upisala na god prije, pa idem sa 91. ali u društvu nas ima još par takvih... što se momaka tiče mislim da je bolje što su stariji, nekako naše god je previše djetinjasto. imam par drugova moje godište i šta znam ok su nisam bliska sa njima nešto pretjerano. _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
| | Stariji/mladji od vas. S kim više volite da se družite? | |
|