|
|
| DA li volite da se sminkate? | | da,naravno-uvek | | 28% | [ 102 ] | | da,diskretno | | 36% | [ 132 ] | | samo za odredjene prilike | | 26% | [ 94 ] | | ne,bolje je prirodno | | 8% | [ 32 ] |
| | Total Votes : 360 | | |
|
| Author | Message |
|---|
Candy Admin

Broj poruka: 1457 Godina: 19 Datum upisa: 2007-10-08
 | Subject: 確inka Wed Oct 10, 2007 2:11 am | |
| DA li volite da se sminkate? Kako,u kolikoj meri i za koje priike? :hgfjg: |
|
 | |
*Nina* Dreamy Girl

Broj poruka: 1100 Godina: 21 Location: Somewhere I Belong... Datum upisa: 2007-10-17
 | Subject: Re: 確inka Sun Oct 21, 2007 6:48 am | |
| Wolim da se shminkam...Za shkolu neshto diskretnije a za posebne prilike ne shtedim na make up-u.. :D 8) :girl: |
|
 | |
*Aysha* Cool Girl

Broj poruka: 876 Godina: 18 Location: In mu own world:* Datum upisa: 2007-10-12
 | Subject: Re: 確inka Mon Oct 22, 2007 12:20 am | |
| ne volim preterano!za skolu samo sjaj,a za zurku i tako to...sjaji se i tepih! :heart: |
|
 | |
Candy Admin

| Subject: Re: 確inka Mon Oct 29, 2007 2:18 am | |
| ja u skolu sjaj,mawo korektora.. za zurku,grad, swetlu senku,maskaru,puder,sjaj,mozda maaalo krejona. |
|
 | |
Candy Admin

| Subject: Re: 確inka Mon Oct 29, 2007 5:10 am | |
| | cool-girl93 wrote: | | ne volim preterano!za skolu samo sjaj,a za zurku i tako to...sjaji se i tepih! :heart: |
Ja se bawim baletom,za koncert swe moramo biti extra nasminkane i bljestawe..Tada je pod garderobe uwek puuun sljokica... :lol: :lol: :lol: |
|
 | |
Gagica_92_NBGD Candy Girl

Broj poruka: 44 Godina: 19 Datum upisa: 2007-11-01
 | Subject: Re: 確inka Thu Nov 01, 2007 6:37 am | |
| Ja wolim da se sminkam,narawno ne bas uvek...Ali nikada ne izlazim iz kuce bez makar malo maskare i parfema, jer smatram da swaka dewojka mora da ima lepe trepavice i da uvake lepo mirise...Savetujem vas da poslusate moj savet! ;) |
|
 | |
Diamond Bithc Candy Girl

Broj poruka: 11 Godina: 17 Location: Valjevo :) Datum upisa: 2007-11-02
 | Subject: Re: 確inka Fri Nov 02, 2007 3:43 am | |
| ja se smninkam skoro uvek.... u skolu puder,labello,maskaru.... kada izlazim puder,matt,ruz,sjaj,maskaru,kreon,senke.... Ovako po danu kada idem negde puder,maskara,labello i tak to.... |
|
 | |
Djina Candy Girl

Broj poruka: 28 Godina: 18 Location: Negde na egzotichnom ostrwu sa Billom i Tomom... Datum upisa: 2007-11-05
 | Subject: Re: 確inka Mon Nov 05, 2007 7:46 am | |
| Ja sam se tako shminkala,swaki dan u shkolu maskaru i sjaj,a i owako po danu.Uweche-za zhurku-narawski,kao i swe dewojke,shminka komplet-maaaalo pudera,maskara,kreon i sjaj,dosta sjaja...I onda,ne znam zashto,prestala u shkolu da se shminkam.I,mogu wam retji,nisam manje zapazhena,a i meni je lakshe! :) |
|
 | |
Candy Admin

| Subject: Re: 確inka Thu Nov 08, 2007 8:55 am | |
| Mene u zadnje vreme sminka starija sestra i extra me uvek nasminka :kiss: a ja npr neku senku koju nikada ne bih ovako stavila ona mi ukombinuje sa ostalim i to izgleda prelepo, samo sto ona nece uvek da bude dobre volje, pa cuvam da me sminka samo za piosebne prilike. :mla: :gfdgdfg: |
|
 | |
Djina Candy Girl

Broj poruka: 28 Godina: 18 Location: Negde na egzotichnom ostrwu sa Billom i Tomom... Datum upisa: 2007-11-05
 | Subject: Re: 確inka Thu Nov 08, 2007 9:22 am | |
| E blago tebi,ja uopshte nemam sestru!I zato me shminka komshinka koja EXTRA shminka iako je mladja od mene,ali ona ima sestru koja ju je nauchila.... |
|
 | |
Candy Admin

| Subject: Re: 確inka Fri Nov 09, 2007 1:05 am | |
| Ja ne znam bas dobro da sminkam sebi ochi,ali sam za kozu (pudr,korektor,podloga) i za usne (karmini,sjajevi,olovke za usta) expert.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
 | |
Djina Candy Girl

| Subject: Re: 確inka Fri Nov 09, 2007 5:02 am | |
| Jbt,ja nishta od toga ne stawljam!Ni puder,ni podlogu,ni korektor...Samo sjaj i kreon i maskaru!I ponekad senku,da...Ali za lice ne! |
|
 | |
Bloom Dreamy Girl

Broj poruka: 1405 Godina: 17 Location: ...under the shower... (: Datum upisa: 2007-11-11
 | Subject: Re: 確inka Sun Nov 11, 2007 10:11 am | |
| ah,ja u shkolu nigde bez labella...imam ih oko 5-6...:mrgreen: A u sholu stavim maskaru i labello...ponekad kreon (obozavam tamno plavi kreon) cesto se kuci sminkama kada mi je dosadno...pa onda stavim gomilu maskare i kreona i onda se umijem...izglewdam bash kao i moj avatar...:D A da...za zurke isto ne volim da preterujem... na koncertima moram da imam mnooogoooo sminke jer sam pod reflektorima bleda u licu...tako da se tu mnoooogo shminkam a inache ne... nisam expert ali vezbam... :) |
|
 | |
Vanessa Cool Girl

Broj poruka: 847 Godina: 18 Location: ~*~*Some Where Over The Rainbow~*~ Datum upisa: 2007-11-14
 | Subject: Re: 確inka Mon Dec 03, 2007 9:01 am | |
| | *Nina* wrote: | | Wolim da se shminkam...Za shkolu neshto diskretnije a za posebne prilike ne shtedim na make up-u.. :D 8) :girl: |
i ja isto tako! |
|
 | |
*Alexandra* Candy Girl

Broj poruka: 65 Datum upisa: 2008-01-14
 | Subject: Re: 確inka Tue Jan 15, 2008 2:41 am | |
| Pa.... Ovako. Ja sam za skolu pocela da se sminkam tek u prvoj godini, a i sada to cinim sve manje jer me smara, pogotovo kad sam prva smena! Inace, kad se sminkam preko dana gde god da idem (pa i u skolu) to je puder, maskara, rumenilo, i labelo koje ja ne smatram sminkom a koje je uz mene i kad spavam jer sam potpuno zavisna! E,a kad izlazim uvece to je druga prica. Ako idem u diskoteku ili na zurku, to je komplet sminka,a ako izlazim na pice to je poput dnevne.... Inace, volim da se sminkam, i poprilicno dobro se sminkam, jer sam zbog folklora bila primorana da naucim da stavljam i 5 senki od jednom pa da ih kombinujem, i ajlajnere, kreone i sl. A sminke imam gomilu, ali kad se sve u skupi u koferce i nije tako strano.... :) |
|
 | |
|