|
|
| Author | Message |
|---|
Aurora Admin

Broj poruka: 15306 Godina: 17 Location: Tamo-'vamo Datum upisa: 2008-09-07
 | Subject: Vasa modna pravila Mon Dec 19, 2011 11:41 am | |
| Nesto sto vi uvek kombinujete nesto po vama nikada ne treba da ide zajedno bla bla :) |
|
 | |
Bloody.Mary Gl. Moderator

Broj poruka: 9878 Godina: 19 Location: tamo gde se volimo Datum upisa: 2009-09-20
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Mon Dec 19, 2011 2:14 pm | |
| u jesen i zimu jako volim da nosim helanke/hulahopke sa dužim džemperima i čizmama ^^ nikada ne stavljam sve od nakita, uvek se odlučim ili za narukvicu ili za ogrlicu ili za minđuše. ne idu mi zajedno 2 boje. bilo koje XD uglavnom sve kombinujem sa crnim, često su to crvene ili plave stvari. _________________ [You must be registered and logged in to see this image.]You're faking a smile with the coffee to go You tell me your life's been way off line You're falling to pieces everytime. |
|
 | |
Little Alien Candy Girl

Broj poruka: 157 Godina: 15 Location: London *_* Datum upisa: 2011-10-21
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Mon Dec 19, 2011 8:53 pm | |
| Ja stalno moram imati nesto crno na sebi, i u posljednje vrijeme ne izostavljam one polu rukavice XD Najcesce nosim crveno-crne, sivo-crne ili ljubicasto-crne kombinacije. |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Tue Dec 20, 2011 1:06 am | |
| Nikad, mini suknja i dekolte zjaedno, fuj.. Crvenu obično kombinujem sa lakom ili ružom, a nekad samo ponesem torbu koja je crvena i nemam ništa drugo na sebi crveno. Ne više od 3 boje na sebi, to obično gledam. I što Mary rekla, nikad ne stavljam sav nakit na sebe, odlučim se uvijek za jedno, eventualno dvoje. _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
Just A! Gospođica N.

Broj poruka: 3475 Godina: 17 Datum upisa: 2011-11-11
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Tue Dec 20, 2011 2:09 am | |
| | Scarlett O'hara wrote: | | Nikad, mini suknja i dekolte zjaedno, fuj.. |
Takodje.. Nikako otvoreno na sve strane (dve).. Ne volim crnu i braon,mislim da se ni malo ne slazu,ali sam par puta nosila ove zime.. Nikad ne nosim da sam skroz u jednoj boji,i nikad ne nosim da sam skroz sarena.. Mislim da se crveni lak i frenc slazu uz svaku kombinaciju :D |
|
 | |
Praslin<3 Kate Beckett

A ti, kao da si nisi želeo, da veruješ u znakove? A ti? Dalje si odlutao, i sakrio tragove! Broj poruka: 4505 Godina: 15 Location: On the beach. Ohrid. Datum upisa: 2011-07-01
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Tue Dec 20, 2011 8:55 am | |
| Gledam da uparim stvari, uglavnom da je sve u dvije boje. :) Volim da uvijek imam nešto od nakita na sebi, ali kao što već rekoše, ne sve i baš mi je to ružno. xD
|
|
 | |
Svud Je Holivud ♥ Powerful Girl

Bučko Broj poruka: 3312 Godina: 17 Datum upisa: 2008-09-10
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Tue Dec 20, 2011 10:03 am | |
| Baš rijetko nosim nakit, ali ga volim. Ponekad stavim neki prsten, lančić ili minđuše, ali baaaš se rijetko sjetim. Najviše nosim crnu boju, ali uz nju uvijek kombinujem 1 li 2 boje, zavisi od svega :-) Mrzim kako izgledaju plitke patike na helanke i to nikad ne nosim -.-' Takođe ne volim predubok dekolte, kao ni teget-crnu kombinaciju. Ostalo prolazi :-D |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja. Broj poruka: 7548 Godina: 20 Location: tamo gdje je sve po mom.... Datum upisa: 2008-11-30
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Tue Dec 20, 2011 12:10 pm | |
| Eh, da još sam se sjetila nečega... Helanke i majica kratka i onda kaiš ili bez kaiša, to mi je odvratno.. Helanke dolaze u obzir samo na neku dužu tuniku. _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
LostSoul Powerful Girl

Broj poruka: 3324 Godina: 15 Datum upisa: 2010-05-23
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Tue Dec 20, 2011 2:03 pm | |
| Nemam neka pravila, jer nikad ne gledam da nešto uklopim. U ormanu nemam ništa što ne bih mogla sa svačim da nosim. Uvek moram da idem nakit na sebi. |
|
 | |
Gossip Girl. Miss Sunshine

Converse :D Broj poruka: 7149 Godina: 15 Location: Plazaa ;) xD Datum upisa: 2011-03-08
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Wed Dec 21, 2011 1:32 am | |
| Da,potpuno otkiriveno nikako - dole kratko,gore pokriveno i obrnuto,mada ja jos ne nosim ni takve kombinacije. Inace uvek pokusavam da ukopim stvari, ne bih izdvajala nista posebno uglavnom se slazem sa ostalim komentarima. |
|
 | |
White Lady. The Queen Of Chocolate

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway. Broj poruka: 9537 Godina: 16 Location: London.! 8) Datum upisa: 2010-04-30
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Wed Dec 21, 2011 2:18 am | |
| Nosim svašta. xD Ako je proljeće ili ljeto uglavnom volim nopsiti traperice u boji ^^ Ali kad su ova zimska razdoblja onda su mi draže krem, smeđe, crne boje na sebi. Mogu preživjeti bez crne boje. :D _________________ [You must be registered and logged in to see this image.]Pusta i lažna obećanja. I stari, dobro poznati pogled. Ista, potpuno ista, nestvarna priča. A proljeće je. I ptice konačno cvrkuću na granama pored prozora. Budućnost se ofarbala u primamljivu boju promjene. A ti isti. Proljeće je. Šta ti je? |
|
 | |
Bloody.Mary Gl. Moderator

Broj poruka: 9878 Godina: 19 Location: tamo gde se volimo Datum upisa: 2009-09-20
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Wed Dec 21, 2011 11:55 am | |
| | Scarlett O'hara wrote: | Eh, da još sam se sjetila nečega... Helanke i majica kratka i onda kaiš ili bez kaiša, to mi je odvratno.. Helanke dolaze u obzir samo na neku dužu tuniku. |
jao daaaaaaaa, koliko mrzim to -.- i ne volim kada vidim da je neko obučen od glave do pete u jednu boju (tu ne računam crnu i belu)_________________ [You must be registered and logged in to see this image.]You're faking a smile with the coffee to go You tell me your life's been way off line You're falling to pieces everytime. |
|
 | |
Aurora Admin

Broj poruka: 15306 Godina: 17 Location: Tamo-'vamo Datum upisa: 2008-09-07
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Thu Apr 12, 2012 10:59 am | |
| Crvena i roze - no way Nikako dekolte i nesto mnogo kratko. Ili jedno ili drugo Ne volim kada se mesa zlato i srebro Cipele i trenerke ili martinke i trenerke - WTF? Prejak karmin i prejako nasminkane oci - opet ili jedno ili drugo |
|
 | |
Scarlett O'hara Admin

| Subject: Re: Vasa modna pravila Thu Apr 12, 2012 12:30 pm | |
| | Aurora wrote: | Crvena i roze - no way Ne volim kada se mesa zlato i srebro
|
Nikako! Jednom sam vidjela jednu ženu, u ranim 40-im imala je jednu ruku, odnosno nokte nalakirane u zlatno i na prstima zlatno prstenje, a drugu nalakiranu srebrnim lakom i srebrno prstenje... Fuj. _________________ Vrijeme leti. Vrijeme nikoga ne čeka. Vrijeme liječi sve rane. Svi mi želimo više vremena. Vrijeme da ustanemo. Vrijeme da sazrijemo. Vrijeme da prebolimo. Samo nam treba vremena. |
|
 | |
Fallen Like The Sky. Designer

Broj poruka: 4943 Godina: 20 Location: Home... but home is nowhere. Datum upisa: 2009-03-28
 | Subject: Re: Vasa modna pravila Sat Apr 14, 2012 9:12 am | |
| |
|
 | |
|